Meny
  Nya bilarBegagnade bilarElbilarErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVi köper din bilVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär

  Audi e-tron – första steget in i framtiden.

  Vi uppfann inte elbilen, vi gjorde den bara bättre. Nu är Audi e-tron här och vi kan påbörja ett nytt blad i historieböckerna. Äntligen finns det en elbil som är en fullstor SUV med quattro®, kompromisslös komfort, sofistikerad interiör och all den kvalitet du förväntar dig av en Audi. De två elmotorerna och den elektroniska fyrhjulsdriften ger fantastisk prestanda och följsam styrning – och det stora högspänningsbatteriet är förutsättningen för lång räckvidd. Välkommen till framtiden.

  Audi e-tron – el-SUV med räckvidd

  Audi e-tron är en milstolpe i historien om elbilen – på fler än ett plan. För första gången kan du nu få en fullstor SUV som elbil. Två elmotorer och elektronisk fyrhjulsdrift ger otroliga prestanda och följsam styrning. Det stora högspänningsbatteriet ger dig en behagligt lång räckvidd trots de imponerande fartresurserna, och räckvidden förlängs ytterligare av Audis system för att återanvända bromsenergin – nu för första gången i en personbil. 

  Med vår klassiska quattro®, vår vanliga kompromisslösa komfort, sofistikerad interiör och all den kvalitet som du förväntar dig av en Audi, hälsar dig Audi e-tron välkommen till framtiden.

  Räckvidd som räcker

  Med ett stort batteri och smarta laddningsfunktioner har din Audi e-tron mycket bra räckvidd utan att du behöver ge avkall på körglädjen. upp till 43 mil beroende på motor och andra tillval. Det revolutionerande, elhydrauliska bromsstyrsystemet gör att bilens bromsenergi återanvänds för acceleration (det kallas rekuperation), vilket bidrar till både ökad räckvidd och ännu effektivare energianvändning. Med introduktionen av Audi e-tron förvandlas Audi alltså från en klassisk biltillverkare till en systemleverantör för mobilitet. 

  Genom vårt utbud av laddningsalternativ både hemma och längs vägarna kan du dra nytta av elbilens fördelar utan att begränsa ditt resande. Reser du långt kan det ju ändå vara trevligt att stanna till och ta ett break mellan varven. När och var kan du låta den inbyggda ruttplaneraren i Audi e-tron räkna ut åt dig. En ny laddning tar 1–2 timmar på en laddningsstation med lisktrömsmatning. Perfekt för en lättare måltid och en promenad i omgivningarna.

  Audi e-tron med tillval efter smak

  Självklart kan du välja mellan olika modeller av Audi e-tron samt olika motoralternativ till olika pris, alla med quattros mjuka och smidiga fyrhjulsdrift. Stort urval av vackra färger, fälgar, tonade rutor och panoramatak. Tillval som headup-display, dragkrok och virtuella backspeglar. Du kan till och med bygga din egen Audi e-tron med vår konfigurator online. Lägg till ett av våra smarta assistanspaket så har du en riktigt bra deal på en riktigt bra bil. Välkommen in!

  e-tron 55 quattro

  Pris från ca 885.000 kr
  Business lease från ca 9.225 kr/mån
  Förmånsvärde från ca 2.700 kr/mån

  Modellversion Proline
  (uppgradera till Proline advanced 1.095.000)

  Bränsle: el
  Drivning: quattro

  Co2: 0g

  Räckvidd (WLTP): upp till 417 km