Meny
  Nya bilarBegagnade bilarElbilarErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVi köper din bilVerkstadReservdelar & Tillbehör
  AnläggningarKarriär
  Reservdelar
  Erbjudanden TillbehörDäck & FälgGrossistförsäljning

  Reservdelar

  Audi originaldelar: 100% passform. 100% Audi.

  Din Audi är byggd med extrem precision för att samtliga komponenter ska fungera med maximal tillförlitlighet, säkerhet och komfort – mil efter mil.

  Audi originaldelar: 100% passform. 100% Audi.
  Audi Originaldelar
  Audi Originaldelar är tillverkade med exakt samma kvalitet och passform som delarna på din Audi när den var ny. De garanterar att din Audi fortfarande är 100 procent original efter verkstadsbesöket. För inget kan vara mer likt originalet än ett original.
  Läs mer på Audi.se

  Audi Originaldelar uppfyller högsta tänkbara krav på såväl tillförlitlighet som livslängd. 

  • Varje komponent i din Audi måste fungera friktionsfritt. Därför är varje Audi Originaldel optimerad för den modell den är avsedd för. 
  • För att få kallas Audi Originaldel måste varje komponent klara våra extremt tuffa uthållighetstester. 
  • 100% Audi år efter år. De flesta originaldelar till din Audi går att köpa i upp till 15 år efter att din Audi-modell har slutat tillverkas. 
  • En Audi Originaldel är optimerad för just din bil. Det gör det både enkelt och kostnadseffektivt att byta delarna när det väl blir dags. 
  • Din Audi Serviceverkstad kan din Audi. De monterar bara originaldelar och använder bara verktyg anpassade för just din bil. 
  • En Audi som är 100 % original kommer alltid att vara mer eftertraktad när du en dag ska byta den.  
  Reservdelsförfrågan

  Då du gör en reservdelsförfrågan måste vi behandla dina personuppgifter. De uppgifter vi kan komma att behandla är de uppgifter du själv lämnar till oss i samband med kontakten (kontaktuppgifter, registreringsnummer och eventuella kommentarer). För att vi ska kunna besvara din förfrågan utgår vi från att vårt intresse av att behandla dina personuppgifter väger tyngre än ditt intresse av att inte omfattas av vår behandling. Den rättsliga grunden för behandlingen är därför intresseavvägning. För detta ändamål kommer vi att spara dina uppgifter i 6 månader från och med din förfrågan.