Meny
  Nya bilarBegagnade bilarElbilarErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVi köper din bilVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär

  Nya Audi RS Q3 Sportback.

  En SUV med sport i fokus.

  Äntligen är nya Audi RS Q3 Sportback här. Som namnet antyder är detta en otroligt sportig men samtidigt kompakt SUV med eleganta linjer från en coupé. Med sina 400 hästkrafter tar den dig från 0 till 100 km/h på bara 4,5 sekunder. Förutom en prestanda som tar andan ur dig erbjuder den en superb användbarhet i vardagen med utrymme för det mesta du kan önska dig. Vissa skulle kalla den en drömbil – vi kallar den Audi RS Q3 Sportback. Välkommen in och upplev den med egna ögon.

  Kraftfull från alla sidor

  Audi RS Q3 Sportback¹ utstrålar prestanda från alla håll. I fronten syns RS-stötfångaren och den blankt svarta grillen omedelbart. Den plant sluttande taklinjen och den djupa skulderlinjen sänker märkbart karossens tyngdpunkt. Från sidan är de kraftfulla, 10 mm utsvängda hjulhusen ett riktigt blickfång, och tillvalet 21-tums lättmetallfälgar är ovanliga för denna modellklass. Vidare avslutas bakpartiet starkt med den RS-specifika stötfångaren med bakre diffusor och horisontella blad i blankt svart, samt den RS-specifika takkantsspoilern. Den låga bakrutan gör att bilen ser särskilt bred ut.