Meny
  Nya bilarBegagnade bilarElbilarErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVi köper din bilVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär

  Audi RS 5 Coupé.

  Driven prestanda.

  Dynamik förkroppsligad: En anslående och kraftfull front, tillsammans med de karaktäristiska, flödande linjerna hos en coupé med en bred, dominerande hållning. Effekten kommer från en V6 med dubbelturbo på 331 kW (450 hk). Audi RS 5 Coupé är det imponerande förkroppsligandet av hög prestanda.

  Typisk coupé, tydligt RS: Designen

  Silhuetten av Audi RS 5 Coupé¹ är imponerande sportig redan vid första anblicken. Karaktäristisk coupé, omisskännlig RS. RS-fronten med integrerat kylargaller utan ram i nytt sexkantmönster uttrycker rent självförtroende. Den breda spårvidden understryks av utsvängda hjulhuskanter och de anslående RS-trösklarna. Den robusta bakänden med den RS-specifika diffusorinsatsen ovanför spoilerläppen och RS-avgassystemets ovala ändrör får också hjärtat att slå snabbare. I kombination med 20-tums lättmetallfälgar (tillval) i svart, som en sensationell fullbordan av det dynamiska uttrycket.