Meny
  Nya bilarBegagnade bilarElbilarErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVi köper din bilVerkstadReservdelar & Tillbehör
  AnläggningarKarriär
  ReservdelarErbjudanden TillbehörDäck & Fälg
  Grossistförsäljning

  Däck & Fälj

  Lämna inte säkerheten åt slumpen.

  Däcken på din Audi är viktiga. De är trots allt din bils enda kontakt med vägen och sammanlagt inte mycket större än fyra fotavtryck. Dessutom måste fälgarna på din Audi utstå extrema påfrestningar i tusentals mil utan att deformeras. Det här vet vi på Audi. Därför lämnar varje ny Audi fabriken med däck och fälgar som är optimerade för varje specifik Audi-modell.   

  Prata med oss när det är dags för nya däck och fälgar till din Audi. Vi vet nämligen vad som passar på din bil. Vi har ett brett utbud av såväl Audi Originalfälgar som premiumdäck från våra däckpartners. 

  Kontakta oss gärna för prisförfrågan eller andra frågor gällande däck och fälg. Du kan ringa oss eller enkelt skicka en förfrågan via formuläret nedan. Hör gärna av dig till oss inför ditt besök så att vi kan säkerställa att dina däck finns i lager.  

  Behåll försprånget - se till att sommardäcken är i bra skick.

  Dags för hjulskifte, däckhotell och kanske nya sommardäck. Sommaren ställer stora krav på däcken. Ofta långa körningar, i hög hastighet och stundom på utmanande vägar, i alla olika väder. Just nu 15 % rabatt på premuimdäck från Nokian, Goodyear och Continental.

  Skifte | Tvätt | Kontroll | Förvaring
  Enklare med Däckhotell
  Låt oss göra jobbet och spara tid och även plats, 1.395 kr/säsong.
  Läs mer