Meny
  Nya bilarBegagnade bilarElbilarErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVi köper din bilVerkstad
  Reservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär
  Boka verkstadstidBoka skadebesiktningSkadereparationDäckverkstad
  GlasverkstadVåra servicealternativErbjudanden ServiceDin Bil PrisgarantiMobilitetsgarantiAllt för din Audi

  Lämna inte säkerheten åt slumpen.

  Våra däckverkstäder erbjuder däckbyte, hjulinställning och däckhotell. Använd enkelt vår onlinebokning för att boka tid. Om det är dags att byta däck hjälper vi dig att välja kompletta hjul eller lösa däck och fälgar till just din Audi.

  Däckverkstad

  Enklare med Däckhotell

  Skifte | Tvätt | Kontroll | Förvaring. Låt oss göra jobbet - spar tid och även plats. Kampanjpris: 1.395 kr/säsong (ord pris 1.595 kr/säsong).

  Däckförfrågan
  Vi är redo att svara på frågor och hjälpa dig till optimalt grepp.

  Då du gör en däckförfrågan måste vi behandla dina personuppgifter. De uppgifter vi kan komma att behandla är de uppgifter du själv lämnar till oss i samband med kontakten (kontaktuppgifter, registreringsnummer och eventuella kommentarer). För att vi ska kunna besvara din förfrågan utgår vi från att vårt intresse av att behandla dina personuppgifter väger tyngre än ditt intresse av att inte omfattas av vår behandling. Den rättsliga grunden för behandlingen är därför intresseavvägning. För detta ändamål kommer vi att spara dina uppgifter i 6 månader från och med din förfrågan.

  När är det dags att köpa nya bildäck?
  Svaren på däckfrågorna
  Hur stort mönsterdjup behöver man egentligen ha för att färdas säkert? En av våra däckexperter svarar på de vanligaste frågorna.
  Läs mer på Allt för din Audi